Vil du gjøre noe, gjør det nå

Foto: Pax Forlag

Maria Amelie tror at hun sannsynligvis blir sendt ut av landet rett over helgen. I dag søndag kan derfor være siste muliget til å gjøre noe slik at hun får bli.

Møt opp utenfor stortinget mellom klokka 13 og 16 for å gi gitt håndtrykk for Amelie.

Se Facebookarrangement

Hennes kjæreste Eivind publiserte denne teksten på Facebook i natt. Spre den gjerne!

Hei venner. Det er så mange som vil gjøre noe for Maria, det er jeg utrolig glad for. Nå er det opp til politikerne å stoppe utsendelse og i verste fall utvisning. Vi må vise dem at dette er viktig, og at det haster.

Hodet mitt er nesten tomt for dagen, men innboksen er full av folk som vil hjelpe. Mange gode venner og bekjente av Maria og meg har stilt opp og organisert fantastiske støttemarkeringer. Men det finnes ikke noe «apparat» rundt Maria som kan samordne og planlegge alt som skal skje. Det eneste som finnes er meg, noen få nære venner av Maria som har hatt anledning til å hjelpe underveis, og advokaten.

De neste 24 timene kan være avgjørende for Marias skjebne. Derfor oppfordrer jeg alle: hvis du ønsker å gjøre noe for å markere at Maria ikke må sendes ut, så gjør det i dag, på søndag. Alle kan bidra til å gjøre en forskjell, og hver eneste stemme som taler Marias sak det neste døgnet, teller. Spre gjerne denne oppfordringa til så mange som mulig.

– Eivind Trædal

Legg inn en kommentar